Preda: Geoană este condus de Vanghelie şi Hrebenciuc, iar Antonescu de Patriciu şi de alţi moguli

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Buzău, că liderul PSD Mircea Geoană este condus de Marian Vanghelie şi Viorel Hrebenciuc, în timp ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, este controlat de Dinu Patriciu şi de "alţi moguli".

17 afișări
Imaginea articolului Preda: Geoană este condus de Vanghelie şi Hrebenciuc, iar Antonescu de Patriciu şi de alţi moguli

Preda: Geoană este condus de Vanghelie şi Hrebenciuc, iar Antonescu de Patriciu şi de alţi moguli

Preda a susţinut că Geoană este coordonat în activităţile sale de Marian Vanghelie, iar Crin Antonescu înainte de a avea vreo intervenţie televizată îl întreabă pe Dinu Patriciu dar şi pe alţi "moguli" ce este bine să spună, "pentru a nu-i deranja".

Vicepreşedintele PDL a spus că dacă românii îşi doresc un preşedinte condus de partide sau de grupuri de interese, atunci Mircea Geoană ori Crin Antonescu au toate şansele la Preşedinţie.

"Dacă românii vor un preşedinte condus de partid sau grupuri de interese, atunci au toate şansele Mircea Geoană şi Crin Antonescu. Antonescu este condus de oameni de afaceri precum Dinu Patriciu, iar Mircea Geoană de Vanghelie şi Hrebenciuc. Traian Băsescu a reuşit să cananlizeze toată energia PDL pentru a face ce şi-a propus pentru români. Antonescu şi Geoană nu vor reuşi niciodată asta pentru că ei ascultă de alte ordine. Pe Geoană îl conduce Vanghelie, iar Antonescu când iese la televizor îl întreabă pe Patriciu sau pe alţi moguli ce trebuie să spună că să fie bine şi să nu-i deranjeze", a declarat Cezar Preda.

El a mai spus că PSD, deşi este partener de guvernare, este cel mai mare adversar politic al PDL, iar PNL este un fost aliat care a trădat PDL şi care nu mai poate fi partener al democrat-liberalilor.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici