Preda: PMP îi face rău preşedintelui, Băsescu iese şifonat din această afacere

Vicepreşedintele PMP Cristian Preda a declarat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu "iese şifonat", iar PMP "îi face un rău" prin faptul că a cerut sprijinul şefului statului pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu, iar acum va solicita acest lucru pentru Elena Udrea.

374 afișări
Imaginea articolului Preda: PMP îi face rău preşedintelui, Băsescu iese şifonat din această afacere

Cristian Preda (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Aş regreta foarte mult ca în urma acestei campanii electorale preşedintele (Traina Băsescu - n.r.) să iasă şifonat şi mă tem că întrucât partidul i-a cerut sprijin pentru Cristian Diaconescu, iar acum acelaşi partid schimbă fără un motiv serios candidatul pe care-l susţine, îl pune pe preşedinte într-o situaţie delicată şi regret, ca fost consilier al preşedintelui, pe care preşedintele l-a susţinut, nu-mi convine că el iese şifonat din această afacere. Cred că partidul îi face un rău", a spus Cristian Preda după şedinţa Consiliului Naţional al PMP.

Cristian Preda a făcut această declaraţie după ce Elena Udrea a fost desemnată candidatul partidului pentru prezidenţiale, Cristian Preda fiind singurul care a votat împotrivă.

De altfel, Preda a şi cerut demiterea Elenei Udrea de la şefia PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici