Predicţiile expertului de top al lui Vladimir Putin. Cine este consilierul său pe problema COVID-19

  • Ivan Dedov este preşedintele Centrului Naţional de Endocrinologie din Rusia
  • El indeplineşte şi rolul de consilier pe probleme de sănătate al preşedintelui rus
  • Dedov afirmă că "Rusia va trece cu pierderi minime de această situaţie"
2400 afișări
Imaginea articolului Predicţiile expertului de top al lui Vladimir Putin. Cine este consilierul său pe problema COVID-19

Predicţiile expertului de top al lui Vladimir Putin. Cine este consilierul său pe problema COVID-19

Un medic endocrinolog, şeful Centrului Naţional de Endocrinologie din Rusia, este unul dintre consilierii lui Vladimir Putin pe problema epidemiei de coronavirus. Moscow Times scrie că acesta a fost şi coordonatul de doctorat al fiicei mai mari a preşedintelui rus.
 
Potrivit sursei citate, Ivan Dedov, expert ales pe postul de consilier pe probleme de sănătate, a oferit o prognoză pentru Rusia.
 
"Sunt absolut convins că Rusia va trece peste această situaţie dificilă cu pierderi minime. Cheia stă în încrederea în politicile echilibrate şi calculate adoptate de guvern", a spus Dedov, care nu a ratat ocazia de a-l ridica în slavi pe preşedintele rus.
 
"Vladimir Vladimirovich (n.r Vladimir Putin), ştiu durerea pe care o simţiţi pentru pierderile suferite, pentru întreaga ţară. Dar tonul calm al discursului rezonează cu inimile noastre", a mai spus el.
 
Moscow Times scrie că Dedov a fost coordonatorul de cercetare al Mariei Vorontsov, despre care se spune că este fiica mai mare a lui Vladimir Putin. Ea a studiat la Universitatea din Moscova.
 
În 2011, Dedov a candidat şi câştigat fără dificultăţi cursa pentru postul de preşedinet al Academiei de Ştiinţe Medicale, absorbită ulterior de Academia de Ştiinţe a Rusiei.
 
În 2012, fiul său, Dmitry Dedov, a fost numit într-o funcţie de judecător al Curţii Europene pentru Drepturile Omului (ECHR).
 
Platforma Researchgate îl listează pe Ivan Dedov drept coautor pentru mai mult de 600 de lucrări ştiinţifice începând cu 1983.
 
Vladimir Putin a negat întotdeauna legăturile familiale cu Vorontsova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici