Predoiu, către preşedinţii de secţii de votare: Să nu calce legea, să nu-şi rişte pielea

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că le cere tuturor preşedinţilor de secţii de votare "să nu calce legea, să nu-şi rişte pielea" şi să nu permită fraudarea votului cu este cazul turismului electoral din sudul ţării.

130 afișări
Imaginea articolului Predoiu, către preşedinţii de secţii de votare: Să nu calce legea, să nu-şi rişte pielea

Catalin Predoiu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În sudul ţării se desfăşoară o amplă acţiune de turism electoral. De aceea, cer tuturor şefilor de secţii de votare să nu calce legea, să nu-şi rişte pielea. În România legea nu mai poate fi oprită de nimeni. Cer de asemeni autorităţilor, instituţiilor care au în atribuţii aplicarea legii, să intervină oriunde se desfăşoară astfel de acţiuni de turism electoral, cu scop vădit de a frauda votul. Cer acestor instituţii să-şi preconstitue probe. Cine fură votul românilor trebuie să plătească", a declarat Predoiu.

De asemenea, el a solicitat prefectului de Dâmboviţa, Ioan Marinescu, să revoce circulara 9.677 din 14 noiembrie, prin care se interzice eliberarea de copii de pe tabelele electorale suplimentare.

"Fac un apel către toţi cei care au atribuţii legale în procesul de desfăşurare a alegerilor să nu dea curs operaţiunilor de fraudare şi de turism electoral, în special observate în sudul ţării la această oră", a mai spus Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici