Predoiu: Critica mea către Tăriceanu este "o formă de respect" pe care Ponta nu o înţelege

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a susţinut miercuri că criticile sale la adresa preşedintelui Senatului sunt "o formă de respect" pe care Victor Ponta "nu o înţelege", în replică la remarca premierului că Tăriceanu a fost "înjurat ca la stadion" de un "individ pe care l-a pus ministru".

388 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Critica mea către Tăriceanu este "o formă de respect" pe care Ponta nu o înţelege

Catalin Predoiu (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Mă gândeam că nu mă mai uimeşte nimic în politică, dar să văd un individ, pe care Tăriceanu l-a pus ministru, înjurându-l mai ceva ca la stadion e încă o surpriză, nu mă aşteptam ca mizeria să fie atât de mare", a declarat premierul Ponta.

"Fireşte că nu poţi înţelege, Ponta, cum poţi să îţi critici direct un fost coleg, pentru că tu nu ai valori, opinii şi principii! (...) Eu îl critic pe Tăriceanu pentru că nu face bine ce face şi este şi aceasta o formă de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodată deschis pe Năstase, în schimb l-ai bârfit pe la toate colţurile şi l-ai săpat până la capat, Ponta!", spune Predoiu, care a fost ministrul Justiţiei în guvernul Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Predoiu mai scrie, în postarea de pe pagina sa de Facebook: "Cât despre «facerea miniştrilor», sunt convins, Ponta, că Tăriceanu nu m-ar fi propus ministru, dacă aş fi fost un plagiator.Nu te amesteca în chestiunea asta, Ponta, şi nu-ţi face griji, Tăriceanu pe care l-am atacat ieri măcar a avut o meserie şi o afacere, lucruri care-ţi vor fi întotdeauna peste mână!".

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu i-a cerut marţi lui Tăriceanu să demisioneze, întrucât "comportamentul" său " nu are nicio legătură cu funcţia şi atribuţiile unui preşedinte al Senatului României, ci cu atribuţiile unui servitor al mafiei, angajat la Ponta si PSD" şi pentru că Tăriceanu "nu mai reprezintă românii, ci este agentul activ al PSD şi al lui Ponta în lupta acestora cu anticorupţia, statul de drept şi legile României".

Tăriceanu, alături de mai mulţi colegi din PLR, i-a transmis, marţi, o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis, în care îi cere "să le înlăture, prin demitere ori prin demisie, din funcţiile pe care le ocupă în mod nedemn, pe Livia Stanciu şi Laura -Codruţa Kovesi".

Tăriceanu cere demiterea procurorului-şef al DNA şi a preşedintei ÎCCJ în urma "evenimentului care a avut loc pe 21 mai, când Curtea de Apel Bucureşti a stabilit definitive nevinovăţia cetăţeanului Mariana Rarinca, care a petrecut mai mult de şase luni în arest preventiv, pentru o faptă pe care nu a comis-o şi pentru care nu au existat niciodată probe".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici