Predoiu, despre decizia lui Macovei de a candida la Preşedinţie: A ales un drum în afara partidului

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Monica Macovei "a ales un drum în afara partidului" prin decizia sa de a candida la prezidenţiale, opinând că aceasta este "o decizie care o împiedică să mai privească în ochi PDL-iştii care au dus-o în PE".

235 afișări
Imaginea articolului Predoiu, despre decizia lui Macovei de a candida la Preşedinţie: A ales un drum în afara partidului

Cătălin Predoiu (Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"Monica Macovei a ales un drum în afara partidului. E o decizie care o împiedică să mai privească în ochi PDL-iştii care au dus-o în Parlamentul European", a precizat Cătălin Predoiu, candidatul PDL pentru alegerile prezidenţiale.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat, într-un mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, că va candida la Preşedinţie, menţionând că este nemulţumită de opţiunile de vot oferite şi că aceste opţiuni impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici