Predoiu, despre votul la Şova: O mostră a "societăţii omenoase". Prietenii lui Ponta sunt intangibili

Votul dat în Senat pentru respingerea reţinerii şi arestării senatorului PSD Dan Şova arată că "prietenii lui Ponta sunt intangibili", acesta fiind un "nou exemplu al societăţii omenoase" promovate de premier, a declarat, miercuri, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

639 afișări
Imaginea articolului Predoiu, despre votul la Şova: O mostră a "societăţii omenoase". Prietenii lui Ponta sunt intangibili

Predoiu, despre votul la Şova: O mostră a "societăţii omenoase". Prietenii lui Ponta sunt intangibili (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Votul pentru Dan Şova este un exemplu al «societăţii omenoase»: prietenii lui Ponta sunt intangibili. Cât timp va exista guvernul Ponata, corupţii stau liniştiţi. Cum e cu «interesul naţional»?", a spus, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PNL.

Rezultatul oficial al votului senatorilor în cazul cererii DNA vizându-l pe Dan Şova a fost anunţat în plen, Senatul neîncuviinţând arestarea preventivă a acestuia, ca urmare a faptului că nu a fost întrunit votul majorităţii.

Potrivit anunţului oficial făcut în plen în urma numărătorii voturilor, ca urmare a faptului că nu a fost întrunit votul majorităţii senatorilor, Senatul nu încuviinţează arestarea preventivă a lui Dan Şova.

Numărul total al senatorilor este de 168, majoritatea fiind, astfel, de 85 de parlamentari.

Din cele 151 de vorturi exprimate în cazul solicitării vizându-l pe Dan Şova, au fost înregistrate 79 de opţiuni "pentru", 67 "contra", iar cinci voturi au fost anulate.

Votul a fost secret, cu bile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici