Predoiu: Dr. Ponta – asasin economic

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu afirmă, într-o declaraţie remisă MEDIAFAX, că cere suporterilor săi să se activeze total în campania prezidenţială care se apropie, pentru a opri pericolul reprezentat de "dr. Ponta", afirmând că actualul premier este "asasin economic".

454 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Dr. Ponta – asasin economic

Cătălin Predoiu (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

"Dr. Ponta – «asasin economic». Dr.ViVictor Ponta lansat din nou, printr-o declaraţie de presă, teza luptei împotriva «regimului Băsescu». În acest fel, dr. Ponta încearcă să deturneze atenţia de la pachetul de probleme create de propria guvernare. În fapt, de doi ani şi mai bine suntem în plin regim Ponta. Dr. Ponta este premier din 2012, sprijinit succesiv de majorităţi extrem de solide.
Acest regim Ponta a început prin încălcări grave ale principiilor democratice în vara lui 2012, a continuat prin atacuri la independenţa Justiţiei, eşecul admiterii în spaţiul Schengen şi compromiterea Raportului de ţară pe Justiţie (Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare - MCV)", scrie Predoiu.

Potrivit acestuia, "dr. Ponta a umplut guvernele si agenţiile sale cu suspecţi de corupţie, care au fost ulterior condamnaţi şi încarceraţi, făcând de râs România".

"Dr. Ponta a crescut şomajul şi a generat falimente, rezultatul fiind intrarea economiei în recesiune. Dr. Ponta a asasinat economia românească. Dr. Ponta este, de fapt, un «asasin economic». În prezent, dr. Ponta blochează investiţiile străine, în special cele occidentale, în România, pentru a favoriza intrarea capitalului chinez în România. În acest fel, urmează linia deschisă de profesorul său, dr. AdAdrian Năstasepasionat de «sinologie politică». Palmaresul regimului Ponta ne indică foarte clar ce ar putea urma dacă dr. Victor Ponta va accede în cea mai înaltă funcţie în stat. Dr. Ponta va atenta la independenţa Justiţiei, va graţia marii corupţi, va tolera corupţia, va încuraja mediocritatea şi nepotismul în defavoarea valorilor intelectuale şi culturale autentice şi va deschide porţile intereselor orientale în România, în defavoarea celor româneşti. Din păcate, acest lucru ar fi pe placul unei largi majorităţi din clasa politică românească prezentă, fapt ce explică şi suportul de care se bucură", scrie Predoiu.

El afirmă că "dr. Victor Ponta Preşedinte ar fi încununarea a 25 de ani de regim ticăloşit viu şi puţin vătămat în ţara noastră, spulberarea pentru moment a speranţelor noastre pentru o Românie a valorilor autentice".

"Invit pe toţi cetăţenii români să evalueze corect faptele lui dr. Ponta şi consecinţele grave ale unei eventuale alegeri în funcţia de Preşedinte al României. Cer suporterilor mei să se activeze total în campania prezidenţială care se apropie, pentru a opri pericolul reprezentat de dr. Ponta", mai afirmă Predoiu.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Tulcea, că nu exclude absolut deloc ideea suspendării din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, în condiţiile în care acesta va continua să se manifeste doar ca şef de campanie al Elenei Udrea.

"Evident că, de principiu - pentru că domnul Tăriceanu a vorbit de principiu - suntem de acord. (...) Ideea domnului Tăriceanu e extrem de corectă şi are în totalitate susţinerea mea. Dacă Traian Băsescu va exagera cu încălcarea atribuţiilor de preşedinte şi se va manifesta în continuare doar ca şef de campanie al Elenei Udrea, evident că nu exlcudem absolut deloc ideea de a aplica prevederile constituţionale privind suspendarea", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici