Predoiu, după anunţul majorării salariilor din sănătate: Victor Ponta a deschis cutia Pandorei

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a comentat, pe Facebook, după, ce Victor Ponta a anunţat majorarea salariilor din sănătate, că "odată cu suprasolicitarea măririlor salariale, premierul Victor Ponta a deschis cutia Pandorei", adăugând că speră ca România să nu ajungă ca Grecia în doi ani.

167 afișări
Imaginea articolului Predoiu, după anunţul majorării salariilor din sănătate: Victor Ponta a deschis cutia Pandorei

Predoiu, după anunţul majorării salariilor din sănătate: Victor Ponta a deschis cutia Pandorei (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Legenda spune ca Zeus i-a dăruit lui Epimeteu pe Pandora şi cutia ei, plină de rele, dar cuprinzând un singur lucru bun: Speranţa. Să asemuim Pandora cu Guvernarea. Odata cu supralicitarea măririlor salariale, premierul Ponta a deschis cutia Pandorei", a scris Predoiu.

El a adăugat că rămâne speranţa că ţara noastră nu va ajunge în doi ani în situaţia Greciei.

"Cum spuneam, singurul lucru bun din cutia Pandorei este Speranţa. În cazul nostru, speranţa că nu vom ajunge ca Grecia în doi ani", a conchis Predoiu.

Premierul Victor Ponta a anuntaţ, marţi, la finalul discuţiilor privind sectorul sanitar, că va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru şedinţa Guvernului de săptămana viitoare privind majorarea de 25 la sută a salariilor pentru tot personalul sanitar, de la 1 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici