Predoiu, întrebat dacă Guvernul Croitoru are şanse în Parlament: "Evident, de asta suntem aici"

Cătălin Predoiu, propus ministru al Justiţiei în Cabinetul Croitoru, a declarat, miercuri, că "evident" că acest Guvern are şanse să fie învestit de Parlament.

19 afișări
Imaginea articolului Predoiu, întrebat dacă Guvernul Croitoru are şanse în Parlament: "Evident, de asta suntem aici"

Predoiu, întrebat dacă Guvernul Croitoru are şanse în Parlament: "Evident, de asta suntem aici" (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă apreciază că acest Guvern are şanse să treacă de votul Parlamentului, Predoiu a răspuns: "Evident, de asta suntem aici".

Candidatul pentru postul de ministru al Economiei, Adriean Videanu, a declarat că şansele ca Guvernul Croitoru să fie învestit sunt "fifty-fifty, adică 50-50".

La rândul său, Vasile Blaga, candidatul pentru postul de ministru al Dezvoltării, nu a dorit să se pronunţe asupra şanselor Cabinetului Croitoru. "Să vedem, nu sunt proroc", a spus Blaga.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat presei că are emoţii înaintea dezbaterilor privind votul de învestitură al Guvernului, afirmând că acest lucru este normal în astfel de momente. "Trebuie să ai emoţii în astfel de momente", a spus Croitoru.

Solicitat de jurnalişti să comenteze şansele Guvernului de a obţine votul de învestitură, Croitoru nu a răspuns.

Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului în care se va da votul asupra listei Cabinetului Croitoru era programată să înceapă la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici