Predoiu: O dezbatere între PSD şi PNL pe tema Codului Fiscal, necesară, utilă şi înţeleaptă politic

O dezbatere "politică serioasă" între PSD şi PNL pe tema Codului Fiscal este "necesară şi utilă", aceasta fiind şi "o dovadă de înţelepciune politică", a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

189 afișări
Imaginea articolului Predoiu: O dezbatere între PSD şi PNL pe tema Codului Fiscal, necesară, utilă şi înţeleaptă politic

Cătălin Predoiu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Predoiu cere în acelaşi timp ca PSD "să facă o serie de paşi în privinţa următoarelor subiecte: din respect pentru Diaspora, să accepte votul prin corespondenţă; să accepte eliminarea totală a imunităţii pentru parlamentari; să îi solicite domnului Tăriceanu retragerea de la Preşedinţia Senatului; să voteze Legea finanţării partidelor politice în forma cerută de Preşedinte la reexaminare; să includa în delegaţia de negociere cu instituţiile financiare internaţionale un observator din partea PNL, pentru transparenţă"

"Cred că ar fi bine pentru România să înţelegem cu toţii că acesta este un moment prielnic pentru a demonstra tuturor că România are capacitatea politică de mobilizare atunci când este nevoie. Ar fi o dovadă de înţelepciune politică", conchide prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

Comisia de Buget-Finanţe a Senatului a început în 31 martie să discute cadrul general şi articolele Codului Fiscal, dezbaterile având loc atunci doar între senatorii PSD şi UDMR, deoarece senatorii PNL au părăsit şedinţa, precum şi în absenţa ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, acesta fiind plecat din ţară la acea dată.

O nouă şedinţă a Comisiei senatoriale de buget-finanţe consacrată discuţiilor pe proiectul Codului Fiscal este programată miercuri, la prânz.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici