Predoiu: Ponta va da drumul subminării justiţiei. Îi dau o veste proastă: SUA trimit ambasador!

Premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu l-a acuzat, sâmbătă, pe Victor Ponta că ”va da drumul unei acţiuni majore de subminare a Justiţiei prin distrugerea cadrului legislativ şi atacarea instituţiilor anti-corupţie”, el transmiţându-i ”o veste proastă: SUA îşi trimit ambasador în România”.

2181 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Ponta va da drumul subminării justiţiei. Îi dau o veste proastă: SUA trimit ambasador!

Catalin Predoiu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Predoiu a reacţionat, prin intermediul unei postări pe Facebook, la atacurile preşedintelui PSD, Victor Ponta, la adresa sa, din discursul susţinut la Consiliul Naţional al PSD.

”Ponta continuă să mă atace cu lipsă de respect faţă de adevăr. E şi acesta un fel de avantaj pervers. Când eşti un mincinos consacrat şi ai obrazul atât de gros, nu-ţi mai pasă cât de mult minţi”, a spus Predoiu.

El l-a acuzat pe premierul Ponta că ”va crea două probleme majore României”.

”Va distruge echilibrele fiscal-bugetare printr-un foc Bengal pe care l-a botezat Cod Fiscal, despre care ŞTIE oficial că va produce un deficit bugetar riscant de mare şi va da drumul unei acţiuni majore de subminare a Justiţiei prin distrugerea cadrului legislativ şi atacarea instituţiilor anti-corupţie, vezi pregătirea de artilerie făcuta prin declaraţiile Severin Georgică-Tăriceanu”, a scris Predoiu.

Cătălin Predoiu i-a transmis lui Victor Ponta: ”Există totuşi o veste proastă şi pentru Ponta: SUA îşi trimit în România un Ambasador”.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că noul PNL este ”tot PDL, cu o literă schimbată”, şi nu are viziune, referitor la Cătălin Predoiu, spunând că acesta nu poate să fie prim-ministru, ”decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă”.

”Avem în faţă tot PDL. I-au schimbat o literă, nu mai e PDL, e PNL. PDL-işii sunt tot pedelişti, îi ştim foarte bine, i-am bătut de atâtea ori şi o să îi mai batem, cu sprijinul oamenilor”, a arătat Ponta.

Ponta a mai spus: ”Haideţi să spunem adevătul, doar noi avem viziune de guvernare, doar noi avem program de guvernare, nimeni nu ia în serios Opoziţia, pe doamna Gorghiu, domnul Blaga. Domnul Predoiu a fost ministru, nu poate fi premier, decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă, că el nu făcea nimic singur”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici