Prefectul Clujului, vindecat de COVID, a donat plasmă

  • Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, vindecat de COVID-19, a donat miercuri plasmă la Centrul Regional de Transfuzii Cluj-Napoca.
  • Mircea Abrudean îi îndeamnă pe toţi pacienţii vindecaţi de COVID-19, cărora le permite sănătatea, să doneze la rândul lor.
182 afișări
Imaginea articolului Prefectul Clujului, vindecat de COVID, a donat plasmă

Prefectul Clujului, vindecat de COVID, a donat plasmă

Mircea Abrudean îi îndeamnă pe toţi pacienţii vindecaţi de COVID-19, cărora le permite sănătatea, să doneze la rândul lor. „Cu cât sunt mai mulţi donatori de plasmă, cu atât cresc şansele de a avea mai mulţi pacienţi pozitivi vindecaţi”, a spus prefectul.

Mircea Abrudean a fost confirmat cu noul coronavirus în 5 iulie, împreună cu soţia sa şi băieţelul lor de 9 luni.

Toţi au fost asimptomatici şi au fost internaţi o perioadă în spital, după care s-au autoizolat la domiciliu.

Abrudean a fost declarat vindecat de COVID după trei săptămâni.

Potrivit unei informări a Prefecturii Cluj, marţi erau înregistraţi 579 de pacienţi din judeţ vindecaţi de COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prefect,
covid,
plasmă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici