Tudose: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi

  • Mihai Tudose a revenit, vineri, cu a doua scrisoare deschisă adresată lui Ludovic Orban, în care reclamă comportamentul duplicitar al prefectului de Brăila
  • ”A fost la o şedinţă de partid. Evident că nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi”, a reclamat Tudose
962 afișări
Imaginea articolului Tudose: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi

Tudose: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi

Mihai Tudose a revenit, vineri, cu a doua scrisoare deschisă adresată lui Ludovic Orban, în care reclamă comportamentul duplicitar al prefectului de Brăila: „A fost la o şedinţă de partid. Evident că nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi. Vă asumaţi acest tip duplicitar de comportament?”.

„Scrisoarea a doua.... Tot deschisă. Revin astăzi la scrisoarea de ieri cu aceeaşi temă/ subiect: prefectul ,,de“ Brăila... Ieri v-am semnalat că tot ieri, 6 aug, prefectul Boboc a aflat că trebuie implementat ordinul Dvs. din martie privind anchetele epidemiologice... Nu au trecut decât cinci luni. Şi peste 950 de brăileni bolnavi de COVID-19. Şi 32 de decese din această cauză. Şi tragedia continuă...Cu scurt timp în urmă Prefectul Boboc, imparţial şi apolitic, a participat la o şedinţă de partid unde erau şi toţi primarii PNL din judeţ. Evident că nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi (bisericile fiind închise) şi s-au spus rugăciuni pentru binele comunităţilor liberale...”, arată Mihai Tudose.

El reaminteşte că unul dintre consilierii prefectului de Brăila a fost confirmat cu COVID-19.

„Evident că s-a aflat. Dar după alte câteva zile. Declaraţia publică a prefectului: nu este nimic grav, eu (prefectul) nu am avut contact cu funcţionarul.. În afară de întrebarea firească: care dintre cei doi nu a fost pe la birou două săptămâni, căci altfel e greu de înţeles cum nu te întâlneşti cu consilierul, rămân două întrebări: de ce nu a făcut acelaşi circ ca în cazul de la primăria Brăila când cerea demisia Primarului? Şi a doua întrebare: de ce nu a făcut anchetă epidemiologică? Fiindcă, conform ordinelor Dvs., ale guvernului, trebuia să carantineze forţat cam tot PNL-ul local?!? Domnule Prim-ministru, prefectul este oglinda Dvs. în teritoriu”, a adăugat Tudose.

El apreciază că menţinerea în funcţie a prefectului de Brăila înseamnă că Ludovic Orban îşi asumă „acest tip duplicitar de comportament şi acceptă mimarea luptei cu pandemia”.

„Închei rugându-vă, şi astăzi, să-i scurtaţi suferinţa. Demiterea sau acceptarea demisiei sunt singurele soluţii... Cu stimă, un brăilean. PS: mâine (dacă mai e cazul) în scrisoarea deschisă nr. 3 vă voi informa despre cum se minte public referitor la testare”, a conchis Mihai Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
orban,
brăila

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici