Prefectul de Covasna va fi numit secretar de stat la Ministerul Apărării - surse

Prefectul de Covasna, Codrin Munteanu, va fi numit, săptămâna viitoare, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, potrivit unor surse politice.

492 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Covasna va fi numit secretar de stat la Ministerul Apărării - surse

Prefectul de Covasna va fi numit secretar de stat la Ministerul Apărării - surse

Surse politice au declarat corespondentului MEDIAFAX că prefectul Codrin Munteanu va fi numit, săptămâna viitoare, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Contactat de MEDIAFAX, prefectul Codrin Munteanu nu a dorit să comenteze informaţia, spunând doar că "nu are niciun document în acest sens".

Prefectul Munteanu a fost criticat, în ultimele luni, de mai multe ori de liderii UDMR Covasna, care au spus despre el că "nu a adus în judeţ nici măcar o piuneză sau fonduri pentru administraţiile publice locale din judeţ", însă se ocupă de atacarea simbolurilor şi "sentimentelor secuilor din judeţ".

Totodată, la iniţiativa UDMR Covasna, în faţa sediului Prefecturii a fost amplasat, în 5 noiembrie 2012, un panou cu inscripţia "SIC - Terra Siculorum", varianta în limba latină a denumirii "Ţinutul Secuiesc". Atunci, preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, declara că această acţiune este îndreptată în primul rând împotriva deciziilor şi comportamentului prefectului de Covasna, Codrin Munteanu.

Codrin Munteanu a fost învestit în luna mai a anului trecut în funcţia de prefect al judeţului Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici