Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: Vom continua să-i susţinem pe ucraineni

Premierul Belgiei, Alexander De Croo, a vizitat miercuri Baza militară Mihail Kogalniceanu şi a transmis mai multe mesaje legate de conflictul din Ucraina. Vom continua să-i susţinem pe ucraineni, NATO este mult mai unită şi mai determinată ca niciodată, a declarat premierul belgian.

124 afișări
Imaginea articolului Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: Vom continua să-i susţinem pe ucraineni

Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: Vom continua să-i susţinem pe ucraineni

Vom continua să-i susţinem pe ucraineni, pe cei din Ucraina şi pe cei care fug din calea războiului, a spus şeful guvernului belgian, adăugând că NATO este pregătită pentru orice provocare.

„Preşedintele Putin a crezut că poate submina NATO, cât de mult a greşit. NATO este mult mai unită şi mai determinată ca niciodată”, a declarat prim-ministrul belgian.

Premierul a transmis un mesaj belgienilor aflaţi în baza militară din judeţul Constanţa: „Suntem extrem de recunoscători pentru serviciul vostru... nu sunteţi doar simbolul solidarităţii, sunteţi apărătorii libertăţii şi ai democraţiei”, a spus Alexander De Croo.

Premierul belgian Alexander De Croo vizitează miercuri baza Baza 57 Aeriană Mihail Kogalniceanu. Demnitarul a fost însoţit de preşedintele României, Klaus Iohannis, şi de premierul român, Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici