Premierul bulgar i-a promis lui Ponta că va fi prezent în prima campanie electorală din România

Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, la Ruse, că omologul său bulgar Plamen Oresharski i-a promis că va fi prezent alături de el în prima campanie electorală care va fi organizată în România, având în vedere că Ponta l-a susţinut anul trecut în propria campanie electorală.

78 afișări
Imaginea articolului Premierul bulgar i-a promis lui Ponta că va fi prezent în prima campanie electorală din România

Plamen Oresharski, Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

"Îi mulţumesc domnului prim-ministru Oresharski pentru primire, pentru faptul că aici, la Ruse, este a doua oară când ne întâlnim. În urmă cu aproape un an, eram aici într-o campanie electorală şi m-am bucurat să îl sprijin pe domnia sa şi un nou Guvern al Bulgariei. Mi-a promis de asemenea că va fi prezent în prima campanie electorală din România şi asta este un lucru bun, pentru că înseamnă că avem obiective comune şi avem capacitatea de a lucra împreună", a declarat Ponta.

Guvernele român şi bulgar s-au reunit, vineri, în şedinţă comună, la Ruse, la reuniune fiind prezent şi prim-ministrul Serbiei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici