Premierul Dacian Cioloş şi miniştrii Cabinetului său s-au întâlnit pentru o şedinţă informală la Vila Lac

Premierul Dacian Cioloş şi miniştrii Cabinetului său s-au întâlnit, sâmbătă dimineaţă, la Vila Lac I pentru o şedinţă informală, în care discută despre proiectul de buget pe 2016 şi despre absorbţia de fonduri europene.

1928 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş şi miniştrii Cabinetului său s-au întâlnit pentru o şedinţă informală la Vila Lac

Premierul Dacian Cioloş şi miniştrii Cabinetului său, şedinţă informală la Vila Lac

Premierul Dacian Cioloş a ajuns la Vila Lac I în jurul orei 10:00 unde se întâlneşte cu miniştrii cu care discută despre proiectul bugetului de stat pe 2016, dar şi despre absorbţia fondurilor europene.

Ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, declara, în urmă cu câteva zile, că Guvernul încearcă să mai "salveze" ce se poate în ceea ce priveşte absorţia fondurilor europene alocate României în Programul 2007-2013, alocări care însumează 28 de miliarde euro, dar 5.500 de proiecte din cele 15.000 implementate ar trebui finalizate anul acesta.

Totodată, Cioloş a declarat că aplicarea măsurii majorării salariilor tuturor bugetarilor cu 10 la sută nu presupune tăierea unor fonduri de la alte capitole ale bugetului de stat, dar guvernul va face eforturi pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene.

"N-o să tăiem, în schimb o să mergem pe partea de investiţii unde am rezervat fonduri şi pentru investiţii, atât la ministerul Dezvoltării cât şi ministerul Transporturilor, dar o să facem un efort din absorbţia fondurilor europene că să avem şi investiţii aşa cum ne-am propus", a precizat Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici