Premierul desemnat şi preşedintele USR se vor întâlni luni la Parlament

  • Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, şi preşedintele USR, Dacian Cioloş, se vor întâlni luni la Parlament.
  • Discuţiile vor fi despre programul de guvernare realizat de PNL şi UDMR.
457 afișări
Imaginea articolului Premierul desemnat şi preşedintele USR se vor întâlni luni la Parlament

Premierul desemnat şi preşedintele USR se vor întâlni luni la Parlament

Dacian Cioloş, preşedintele USR, se va întâlni luni, la ora 12.00, la grupul parlamentar USR, cu prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă. Întrevederea a fost cerută vineri de premierul desemnat şi a fost reconfirmată duminică. În cadrul întâlnirii de luni va fi prezentat programul de guvernare realizat de PNL şi UDMR.

Premierul desemnat şi liderii PNL şi UDMR au avut duminică o nouă întâlnire în cadrul căreia au discutat despre programul de guvernare al viitorului cabinet.

Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria.

„Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuţiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de experţi ale Partidului Naţional Liberal şi ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezenţa preşedinţilor Florin Cîţu şi Hunor Kelemen”, au anunţat reprezentanţii PNL.

Nicolae Ciucă a fost desemnat de preşedintele României, Klaus Iohannis, să formeze un nou guvern. Nominalizarea a fost făcută după ce Dacian Cioloş, precedentul premier desemnat, nu a reuşit să obţină voturile necesare învestiturii în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici