Premierul Emil Boc e dependent de iPad. Ce funcţie ar vrea să aibă tableta

Premierul Emil Boc, prezent sâmbătă la Şcoala de vară a OTPDL de la Eforie Nord, unde a fost declarat membru de onoare al generaţiei "Smart and Right", a petrecut la finalul lucrărilor câteva minute în compania altor lideri ai partidului, între care Roberta Anastase, Ioan Oltean şi Traian Ungureanu.

1098 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc e dependent de iPad. Ce funcţie ar vrea să aibă tableta

iPad (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Strânşi în jurul unei mese pe terasa hotelului unde se desfăşoara Şcoala de vară a OTPDL, Emil Boc a recunoscut în faţa celor prezenţi că a devenit dependent de iPad, pe care l-a şi scos din geantă.

"Strig după fiică-mea că umblă cu iPhone-ul după ea, dar şi eu am devenit dependent de iPad. Am iPad II, m-am upgradat", i-a răspuns Boc lui Traian Ungureanu, care îl întrebase ce generaţie de iPad are.

Emil Boc i-a fotografiat cu iPad-ul pe cei cu care stătea la masă şi pe ziarişti, spunând că de când are tableta nu mai are nevoie de aparat foto.

"Pentru prima oară, premierul pozează presa", a comentat Ioan Oltean.

După ce le-a arătat celor prezenţi fotografiile făcute, Emil Boc a fost întrebat de Traian Ungureanu: "Funcţia «delete USL» există?".

"Poate «reject USL»!", a replicat Boc.

Emil Boc a fost declarat de OTPDL membru de onoare al generaţiei "Smart and Right", primind un tricou alb cu această siglă scrisă în culorile verde şi albastru. El a îmbrăcat tricoul şi a plecat să se plimbe prin staţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici