Premierul Florin Cîţu anunţă măsuri economice noi, pentru a stopa valul 4

  • Pemierul Florin Cîţu s-a declarat din nou, marţi, nemulţumit de cum s-au pregătit autorităţile pentru al patrulea val al pandemiei, pregătire pe care a numit-o „sub-optimală”.
  • Şeful guvernului a anunţat alocarea unor fonduri din fondul de rezervă către Ministerul Sănătăţii.
5192 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu anunţă măsuri economice noi, pentru a stopa valul 4

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Suntem în mijlocul valului 4, astăzi am avut peste 11.000 de persoane infectate. Am prezentat colegilor din BEx că mâine va fi o hotărâre de Guvern prin care vom aloca 460 de milioane de lei din fondul de rezervă pentru Ministerul Sănătăţii, ceea ce arată că pregătirea valului 4 a fost sub-optimală, ca să fim eleganţi, în ceea ce priveşte medicamentele şi cheltuielile pentru ATI”, a spus premierul.

El a precizat că aceste resurse vor fi puse la dispoziţia Ministerului Sănătăţii pentru „a nu fi probleme acolo”.

Florin Cîţu a mai discutat cu conducerea PNL despre faptul că urmează o perioadă dificilă pentru România în iarnă, pentru că preţurile la energie au crescut, dar premierul spune că s-au găsit soluţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici