Premierul Irlandei, doctor de meserie, va lucra în spital pe perioada pandemiei de COVID-19

  • Leo Varadkar este premierul Republicii Irlanda
  • Medic de profesie, el va reveni la lucratul în spital pe perioada pandemiei de coronavirus
  • O zi pe săptămână va face acest lucru
382 afișări
Imaginea articolului Premierul Irlandei, doctor de meserie, va lucra în spital pe perioada pandemiei de COVID-19

Premierul Irlandei, doctor de meserie, va lucra în spital pe perioada pandemiei de COVID-19

Leo Varadkar, premierul Republicii Irlanda, va lucra în sistemul medical pe perioada pandemiei de coronavirus. La bază, el este medic. De asemenea, partenerul său este cardiolog.
 
"Mulţi dintre prietenii şi membrii familiei primului ministru lucrează în sistemul medical, inclusiv partenerul său de viaţă, care este cardiolog", a spus purtătorul de cuvânt al guvernului.
 
Parinţii lui Leo Varadkar au lucrat şi ei în sistemul medical. Tatăl indian a fost doctor, iar mama irlandeză asistentă.
 
5.000 cazuri de COVID-19 are Irlanda şi 158 decese înregistrate până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici