Premierul l-a numit prefect de Braşov pe fostul senator PDL Marian Iulian Rasaliu

Premierul Sorin Grindeanu a decis, joi, înlocuirea unor prefecţi şi subprefecţi, printre cei numiţi numărându-se un fost senator PDL, Marian Iulian Rasaliu, precum şi directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu Ionel Oprea.

1015 afișări
Imaginea articolului Premierul l-a numit prefect de Braşov pe fostul senator PDL Marian Iulian Rasaliu

Premierul l-a numit prefect de Braşov pe fostul senator PDL Marian Iulian Rasaliu (Imagine: Facebook)

Premierul Sorin Grindenu a decis, joi, în şedinţa de guvern, schimbarea din funcţie şi totodată numirea cu caracter temporar a trei prefecţi - în judeţele Braşov, Sibiu şi Buzău şi a doi subprefecţi - Sibiu şi Teloerman.

Astfel, la Braşov, Ciprian Marius Băncilă a fost schimbat din funcţia de prefect cu fostul senator PDL Marian-Iulian Rasaliu, iar la Sibiu Vasile-Cristian Roman a fost înlocuit cu Lucian Radu.

De asemenea, premierul a decis eliberarea din funcţia de prefect al judeţului Buzău a Aureliei Mitrea.

Grindeanu a înlocuit-o, la Sibiu, din funcţia de subprefect a Ancăi Anca Livia Şandru cu Olimpia-Maria Prislopean.

În judeţul Teleorman a fost numit subprefect directorul executiv al AJOFM, Nelu-Ionel Oprea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici