Premierul Ludovic Orban, huiduit la un eveniment electoral al PNL. Nicuşor Dan a fost bruiat de protestatari

  • Premierul Ludovic Orban a fost huiduit, marţi, la un eveniment electoral al PNL din Sectorul 1 al Capitalei.
  • Protestatarii au scandat la portavoci mai multe lozinci antiguvernamentale
  • Şi candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Generală a Capitalei, Nicuşor Dan, a fost bruiat de protestatari
3019 afișări
Imaginea articolului Premierul Ludovic Orban, huiduit la un eveniment electoral al PNL. Nicuşor Dan a fost bruiat de protestatari

Premierul Ludovic Orban, huiduit la un eveniment electoral al PNL

„Să nu faceţi niciodată ce fac acest expronenţi ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru Bucureşti şi pentru Sectorul 1- lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie, obrăznicie împinsă până la maxim, nerespectarea regulilor de bun simţ care se realizează în societate. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România”, a spus Ludovic Orban.

Protestatarii au scandat la portavoci mai multe lozinci antiguvernamentale, iar premierul a fost huiduit.

Şi candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Generală a Capitalei, Nicuşor Dan, a fost bruiat de protestatari în timpul unor conferinţe de presă pe care le-a organizat în spaţiul public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
protestatari,
orban,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici