Premierul Mihai Tudose, întrevedere cu Liviu Dragnea la sediul Guvernului/ Dragnea: Guvernul a depăşit stadiul implementării programului de guvernare

Premierul Mihai Tudose a avut o întrevedere luni cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX. Discuţiile vin în contextul în care în urmă cu câteva ore directorul TAROM şi-a anunţat demisia.

1159 afișări
Imaginea articolului Premierul Mihai Tudose, întrevedere cu Liviu Dragnea la sediul Guvernului/ Dragnea: Guvernul a depăşit stadiul implementării programului de guvernare

Liderul Liviu Dragnea a declarat, luni, după o discuţie de cinci ore cu premierul Mihai Tudose, că Executivul a depăşit stadiul implementării programului de guvernare, ceea ce îi dă ”de gândit”, printre subiectele abordate numărându-se priorităţile legislative ale Guvernului şi CExN al PSD.

Au fost două săptămâni în care nu ne-am mai văzut. Am discutat despre priorităţile legislative ale Guvernului pentru această toamnă, despre Comitetul Executiv Naţional pe care îl vom organiza zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare. Trebuie să recunosc, pentru mine e o veste foarte bună, au început să-l şi depăşească, ceea ce îmi dă de gândit - nivelul încasărilor şi creşterea economică”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea.

De asemenea, cei doi au discutat şi despre proiectele de lege iniţiate de către Executiv.

Sunt multe proiecte de lege şi am stabilit un oarecare grafic şi o oarecare ritmicitate, în aşa fel încât să fie adoptate într-un ritm firesc. Totodată, am discutat şi despre proiectul de buget”, a adăugat Dragnea.

Totdodată, preşedintele PSD a precizat că a discutat cu premierul Tudose şi despre proiectul privind Fondul Suveran de Investiţii, despre care a spus că este în curs de avizare.

Urmează ca atunci când începe sesiunea parlamentară să ajungă în Parlament”, a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a ajuns, in jurul orei 11.00, la Palatul Victoria. Discuţiile cu premierul Tudose vin în contextul în care luni dimineaţa directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia.

Decizia lui Davidoiu a fost luată după ce la ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Oficial, Liviu Dragnea a anunţat luni că nu este interesat de cine conduce Tarom.

Nu mă interesează cine conduce Tarom. Mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă”, a spus Dragnea.

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut, luni, înainte ca preşedintele PSD să meargă la Guvern, o scurtă întâlnire la sediul ICR, care se află situat vizavi de ambasada Spaniei, unde cei doi au semnat în cartea de condoleanţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici