Premierul Nicolae Ciucă dă semnalul pentru remaniere: Se face când nu se îndeplinesc sarcinile

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că remanierea se va face ori de câte ori va fi nevoie, când nu vor fi îndeplinite sarcinile de către miniştri, dar şi de către secretarii de stat.

996 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă dă semnalul pentru remaniere: Se face când nu se îndeplinesc sarcinile

Ciucă a spus că la sfârşitul lunii iulie, când a prelungit perioada de evaluare a miniştrilor, a încercat să acopere şi perioada în care se închideau jaloanele şi ţintele din PNRR.

„Nu am spus că nu este nevoie de remaniere. De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile atât a miniştrilor, cât şi a secretarilor de stat. Ca atare, remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a spus premierul Nicolae Ciucă, joi, în conferinţă de presă.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, Vasile Dîncu, Ciucă a spus că rezultatele obţinute de MApN la Summit-ul de la Madrid sunt „foarte bune”.

„Dacă doriţi să facem o analiză a ceea ce s-a întâmplat în domeniul apărării trebuie să ne uităm la ceea ce România a reuşit să obţină la Summit-ul de la Madrid. Este de subliniat că MApN reprezintă o componentă importantă în demersul politco-militar care s-a făcut de la nivelul preşedintelui ţării, inclusiv la nivelul ministerului Apărării Naţionale şi până în acest moemtn există pentru fiecare dintre noi – şi pentru mine personal, ca şi pentru fiecare ministru, evaluări care pot fi considerate ca pozitive şi evaluări care pot fi considerate ca negative. Dacă ne uităm la ceea ce s-a întâmplat la Summit-ul de la Madrid şi activitatea şi rezultatele MApN putem spune că este un rezultat foarte bun pentru noi”, a spus Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici