Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu Christina Verchere. Guvernul şi OMV Petrom au prezentat planul de dezvoltare a investiţiilor în România pentru orizontul 2030

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut luni o întrevedere cu CEO companiei OMV Petrom, Christina Verchere, care a prezentat planul de dezvoltare a investiţiilor în România pentru orizontul 2030, în acord cu obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

343 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu Christina Verchere. Guvernul şi OMV Petrom au prezentat planul de dezvoltare a investiţiilor în România pentru orizontul 2030

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, întrevedere cu reprezentanţii OMV Petrom

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a avut luni o întrevedere cu CEO companiei OMV Petrom, Christina Verchere. La întâlnire au participat, din partea Guvernului, ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi ministrul Mediului, Barna Tanczos, iar din partea companiei OMV Petrom, vicepreşedintele Alexandru Maximescu.

„În acest context, reprezentanţii OMV Petrom au prezentat planul de dezvoltare a investiţiilor în România pentru orizontul 2030, în acord cu obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. În continuare discuţiile au fost axate asupra priorităţilor guvernamentale privind stimularea investiţiilor în sectorul energetic, cu accent pe încurajarea tranziţiei la energia verde, eficientă şi produsă cu respectare condiţiilor pentru un mediu mai curat”, transmite Executivul.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul a punctat faptul că prioritatea Guvernului este menţinerea unui climat de afaceri stabil şi predictibil, care să încurajeze investiţiile cu efect multiplicator în economie şi să contribuie la asigurarea de noi locuri de muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici