Premierul Orban a numit un nou prefect în Capitală. Alte decizii luate joi seara de Guvern

  • Guvernul l-a numit pe Cojanu Gheorghe în funcţia de prefect al Municipiului Bucureşti.
  • Guvernul a aprobat exproprierea clădirilor pentru Autostrada Centura Bucureşti.
  • În judeţul Dâmboviţa vor fi construite 146 de locuinţe ANL pentru tineri defavorizaţi
1205 afișări
Imaginea articolului Premierul Orban a numit un nou prefect în Capitală. Alte decizii luate joi seara de Guvern

Premierul Orban a numit un nou prefect în Capitală.

Bucureştenii au un nou prefect. Guvernul l-a numit în funcţie pe Gheorghe Cojanu.   

Tot în şedinţa de azi, Guvernul a aprobat exproprierile pentru realizarea exproprierilor pentru Autostrada Centura de Bucureşti. 
 
„A fost adoptată hotărârea de guvern privind realizarea exproprierilor pentru Autostrada Centura de Bucureşti Sectorul Nord, cu un buget de 29 milioane de lei”, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.
 
Totodată, Executivul a adoptat un proiect pentru construirea a 146 de locuinţe ANL pentru tinerii defavorizaţi din judeţul Dâmboviţa, cu o valoare totală de 30 de milioane de lei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici