Premierul Orban, la plimbare prin Centrul Vechi: „Merg la redeschiderea terasei unui amic”. Cu cine a luat masa

  • Premierului i-a fost dor de terasele din Capitală.
  • Orban a ieşit la o plimbare, în Centrul vechi, alături de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu.
  • Acesta a mers la redeschiderea terasei unui prieten.
7898 afișări
Imaginea articolului Premierul Orban, la plimbare prin Centrul Vechi: „Merg la redeschiderea terasei unui amic”. Cu cine a luat masa

Orban a luat masa cu Nicuşor Dan

UPDATE 

Ludovic Orban ia masa cu deputatul Nicuşor Dan, în Centrul Vechi, la un restaurant celebru. 

 

Ludovic Orban a fost surprins, sâmbătă, în Centrul Vechi al Capitalei. 

Acesta era însoţit de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu. Premierul  a spus că merge la terasa unui amic de-al său. „Răspund la invitaţia unui bun amic care, de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat şi pe mine”, a explicat Orban, pentru Digi24.
 
Întrebat de măsurile de relaxare care ar putea urma de pe 15 iunie, el a răspuns că Guvernul evaluează, dar vor fi anunţate cu câteva zile înainte.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici