Premierul Ponta transmite un mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei lui Ariel Sharon

Prim-ministrul Victor Ponta a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei lui Ariel Sharon, exprimându-şi profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a fostului premier israelian, conform site-ului Guvernului.

482 afișări
Imaginea articolului Premierul Ponta transmite un mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei lui Ariel Sharon

Premierul Ponta transmite un mesaj de condoleanţe poporului evreu şi familiei lui Ariel Sharon

"Am primit cu mare tristeţe vestea că un mare om politic şi strateg militar al Statului Israel a trecut în nefiinţă. Ariel Sharon a fost un adevărat lider, luptând pentru ţara sa atât pe front, ca militar, dar şi ca lider politic şi prim-ministru.Doresc să transmit expresia profundei mele compasiuni faţa de familia îndurerată şi poporul evreu şi să le adresez acestora sincere condoleanţe", se spuen în mesajul premierului Ponta.

Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Starea de sănătate a lui Ariel Sharon continuase să se deterioreze în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici