Video Premierul Sorin Grindeanu, despre declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu referitoare la folosirea mitralierei AKM: Sunt excesive

Premierul Sorin Grindeanu a catalogat miercuri ca fiind "declaraţii excesive" afirmaţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, potrivit cărora are o armă acasă şi este pregătit să o folosească. Anterior, Liviu Dragnea anunţa că va discuta cazul în interiorul partidului.

680 afișări

"Personal, nu sunt de acord cu ceea ce am văzut. Am văzut şi conducerea Camerei, că a reacţionat. Până la urmă, ţine de comportamentul fiecăruia dintre noi. Sigur, sunt declaraţii excesive", a comentat premierul Sorin Grindeanu declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu.

Şi preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că afirmaţiile deputatului PSD i se par foarte periculoase, el arătând că nu ştie dacă acesta mai poate avea dreptul să deţină acele arme, din moment ce a ameninţat că le foloseşte.

„Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile dumnealui. Mie mi se par, dincolo de faptul că sunt neavenite, mie mi se par foarte periculoase. Sincer, eu nu am aceste competenţe, eu nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să deţină acele arme. Un om nu se poate juca cu acele afirmaţii, ameninţând că le foloseşte, şi în acelaşi timp să aibă dreptul de a purta, în mod legal, arme de foc”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă va lua o măsură în cazul lui Rădulescu, Dragnea a precizat că se va discuta acest caz în interiorul partidului.

Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice, ca urmare a declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu, referitoare la faptul că are o mitraliera AKM pe care este pregătit să o folosească.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici