Premierul Sorin Grindeanu neagă vreo ruptură între el şi Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a negat marţi seara faptul că ar exista vreo ruptură între el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi că ar viza funcţia de preşedinte al partidului, afirmând că el are de implementat un program de guvernare ''extrem de ambiţios''.

1325 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu neagă vreo ruptură între el şi Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu neagă vreo ruptură între el şi Liviu Dragnea (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU /MEDIAFAX FOTO)

''Azi m-am întâlnit cu dl. Dragnea, m-am întâlnit şi cu dl. Tăriceanu'', a spus Sorin Grindeanu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

El a negat că ar fi certat cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă vrea să preia funcţia de preşedinte al PSD, premierul a negat şi acest zvon.

''În momentul de faţă am foarte multă muncă de făcut la Guvern, am de implementat, împreună cu echipa şi cu ajutorul coaliţiei, un program de guvernare extrem de ambiţios, care a fost votat de majoritatea românilor. În primul rând, asta e preocuparea pe care o am şi de aceea şi semnalul de alarmă legat de buget şi de perioada deja târzie'', a precizat Sorin Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici