Premierul va face al doilea test de COVID-19 pentru a putea părăsi izolarea de la Vila Lac 1

  • Premierul Ludovic Orban va efectua, luni, cel de-al doilea test COVID-19
  • Dacă rezultatul e negativ, îşi reia activitatea la Guvern Dacă rezultatul e negativ, îşi reia activitatea la Guvern
  • Orban a fost testat pe 13 martie
761 afișări
Imaginea articolului Premierul va face al doilea test de COVID-19 pentru a putea părăsi izolarea de la Vila Lac 1

Premierul va face al doilea test de COVID-19 pentru a putea părăsi izolarea de la Vila Lac 1

Premierul va efectua, luni dimineaţă, testul de coronavirus pentru a doua oară. Dacă şi acest test are rezultat negativ, se întoarce de la Vila Lac 1, din autoizolare, la Palatul Victoria.

Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua în cursul dimineţii de luni, 23 martie a.c., al doilea test privind noul coronavirus (COVID-19), urmând ca, în situaţia în care rezultatul acestuia va fi negativ, premierul să-şi încheie perioada de izolare de 14 zile. În acest caz, în cursul zilei de marţi, 24 martie a.c., prim-ministrul Ludovic Orban îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria”, anunţă echipa de comunicare a Guvernului.
 
Primul test a fost realizat în data de 13 martie, după ce premierul a avut contact cu senatorul Vergil Chiţac, care a fost infectat cu noul virus. Primul test a ieşit negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici