Preşedintele ALDE Olt, declaraţii la DNA, într-un dosar în care a fost audiat şi Paul Stănescu

Preşedintele ALDE Olt şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Ioan Ciugulea susţine că a fost chemat la DNA pentru a da declaraţii într-un dosar deschis acum mai bine de 3 ani, în care a fost audiat şi Paul Stănescu.

322 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ALDE Olt, declaraţii la DNA, într-un dosar în care a fost audiat şi Paul Stănescu

Preşedintele ALDE Olt, declaraţii la DNA, într-un dosar în care a fost audiat şi Paul Stănescu

Procurorii anticorupţie anchetează un proiect pe fonduri europene ce priveşte managementul Situaţiilor de Urgenţă, proiect realizat în cadrul unui parteneriat transfrontalier între Consiliul Judeţean Olt şi localitatea Belene din Bulgaria.

Ioan Ciugulea a declarat vineri că a fost chemat la DNA în calitate de martor, întrucât a făcut parte din comisia de licitaţii din cadrul proiectului.

„A fost un lucru din 2012. De opt ani de zile. Atunci eu am fost preşedintele de comisie. A durat declaraţia mea de martor, cu tot cu aşteptare şi cu ieşirea de acolo, 30 de minute. E vorba despre un proiect pe managementul Situaţiilor de Urgenţă. Ca să înţelegeţi, în 2014-2015, eu nu mai eram la Consiliul Judeţean că mi-am dat demisia, dacă ştiţi, au venit şi au săltat toate documentele şi de atunci nu a mai întrebat nimeni, nimic. Acum a fost chemată toată comisia de licitaţii, preşedinţele şi aşa mai departe”, a declarat Ioan Ciugulea, preşedinte ALDE Olt.

Proiectul în valoare de 4,8 milioane de euro a fost depus şi aprobat pentru finanţare cu fonduri europene în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007-2013.

În aprilie 2016, procurorii DNA au descins la sediul CJ Olt de unde au ridicat toate documentele legate de acest proiect.

La începutul acestei săptămâni, în acelaşi dosar a fost audiat şi Paul Stănescu, preşedinte al CJ Olt în perioada 2008-2016.

Taguri:
dna,
anchetă,
alde

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici