Preşedintele Băsescu vrea să se adreseze plenului reunit al Parlamentului

Preşedintele Traian Băsescu a solicitat conducerii Parlamentului să se adreseze marţi, 12 martie, plenului reunit al celor două Camere, pe teme de politică externă.

608 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu vrea să se adreseze plenului reunit al Parlamentului

Preşedintele Băsescu vrea să se adreseze plenului reunit al Parlamentului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, a transmis joi, 7 martie, o scrisoare adresată preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin care solicită, în temeiul Art.88 şi Art.65 din Constituţie să se adreseze, în data de 12 martie, plenului reunit cu privire la probleme actuale de politică europeană", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

Birourile Permanente ale Camerei şi Senatului urmează să se reunească luni sau marţi pentru a convoca plenul reunit în ziua de marţi, conform unor reprezentanţi ai Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici