Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, şi-a anunţat demisia din funcţia de lider al PSD Dolj

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, şi-a anunţat, marţi, demisia din funcţia de lider al organizaţiei PSD Dolj, motivând neînţelegerile şi disfuncţionalităţile care au slăbit unitatea echipei din filială.

1044 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, şi-a anunţat demisia din funcţia de lider al PSD Dolj

Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Doresc ca nimeni să nu lege demisia mea din funcţia de preşedinte al PSD Dolj de rezultatul alegerilor de la Congresul partidului. A fost o competiţie şi, aşa cum am spus-o înainte de a mă înscrie în cursă, fiecare dintre cei care şi-au depus candidatura merita să câştige", a spus Prioteasa.

El şi-a motivat demisia invocând "neînţelegeri şi disfuncţionalităţi care au slăbit unitatea filialei".

În perioada 2001- 2008, Ion Prioteasa a fost preşedinte executiv al PSD Dolj, apoi a preluat funcţia de preşedinte al filialei. De asemenea, din 2010 şi până la Congresul de sâmbătă, el a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PSD.

El este şef al Consiliului Judeţean Dolj din 2004.

La Congresul PSD de sâmbătă, Prioteasa a candidat pentru un nou mandat de vicepreşedinte al PSD, însă nu a obţinut suficiente voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici