Preşedintele Consiliului European se întâlneşte cu premierul desemnat şi premierul interimar-surse

Preşedintele Consiliului European Donald Tusk se întâlneşte, sâmbătă, la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă, cu premierul desemnat Dacian Cioloş şi cu premierul interimar Sorin Câmpeanu.

1918 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Consiliului European se întâlneşte cu premierul desemnat şi premierul interimar-surse

Preşedintele Consiliului European se întâlneşte cu premierul desemnat şi premierul interimar-surse (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Întâlinrea, prevăzută în jurul orei 17.00, are loc cu ocazia unei escale la Bucureşti a înaltului oficial european, potrivit unor surse oficiale.

După toate probabilităile, tema principală a discuţiilor va fi situaţia determinată de atentatele de la Paris, fiind posibil să fie abordat şi subiectul formării noului guvern de la Bucureşti.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici