Senatul a adoptat modificările la Legea Consiliului Concurenţei: Preşedintele, eliminat din procedura de numire a conducerii instituţiei

  • Preşedintele Românie, eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurenţei
  • Senatul a adoptat un proiect de lege în acest sens
  • Şerban Nicolae şi Daniel Zamfir au introdus un amendament care a fost aprobat în comisiile de specialitate
4234 afișări
Imaginea articolului Senatul a adoptat modificările la Legea Consiliului Concurenţei: Preşedintele, eliminat din procedura de numire a conducerii instituţiei

Senatul a adoptat modificările la Legea Consiliului Concurenţei: Preşedintele, eliminat din procedura de numire a conducerii instituţiei

Senatul a adoptat astăzi, într-o şedinţă online, modificările propuse de social-democraţii Şerban Nicolae şi Daniel Zamfir la legea Consiliului Concurenţei, potrivit cărora preşedintele României a fost eliminat din procedura de numire a conducerii instituţiei.
 
S-au înregistrat 80 de voturi ”pentru” adoptarea legii, 48 de voturi ”împotrivă”  şi două abţineri.
 
Actul normativ a fost deja adoptat de Camera Deputaţilor, fără modificările introduse pe ultima sută de metri de cei doi senatori PSD. Senatul este forul decizional în acest caz.
 
Senatorii Şerban Nicolae şi Daniel Zamfir au introdus câteva amendamente de ultim moment la un proiect de lege a fost discutat în comisiile Juridică şi Economică..
 
”Argumentele prezentate azi, în plenul Senatului, de către unul din iniţiatorii legii, senatorul PSD Şerban Nicolae, sunt mai mult decât străvezii. Cerbicia cu care, în plină pandemie, PSD revine, pentru  a patra oară, cu această propunere legislativă ne demonstrează cât de atent este acest partid când vine vorba de a sabota orice instituţie care ar putea funcţiona independent, dincolo de interesele sale politice”, a transmis senatorul USR George Dircă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici