Preşedintele interimar al PNL: PSD să renunţe la intimidarea şi şantajarea companiilor private

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a solicitat, duminică, PSD să renunţe la intimidarea şi şantajarea companiilor private care susţin bugetul de stat, ea acuzându-i pe premier şi pe liderii PSD şi ALDE că se comportă ca „blatiştii de serviciu”.

835 afișări
Imaginea articolului Preşedintele interimar al PNL: PSD să renunţe la intimidarea şi şantajarea companiilor private

Preşedintele interimar al PNL: PSD să renunţe la intimidarea şi şantajarea companiilor private (Imagine: Andreea Pandrea/ Arhiva Mediafax Foto)

„Solicităm PSD (...) să renunţe la intimidarea şi şantajul exprimat la adresa companiilor private care susţin bugetul de stat şi să revină cât mai repede la priorităţile cetăţenilor. Seria de atacuri lansate de PSD la adresa capitalului privat confirmă haosul din gândirea economică a Guvernului PSD-ALDE”, a scris Turcan pe contul său de socializare.

„Vă mai aduceţi aminte de programul economic al PSD? Ce păcăleala! Supra-taxarea capitalului privat e tot ce ştie PSD în materie de economie. PSD agită acum în mod demagogic tema multinaţionalelor ca adversari ai României, când problema de fond o reprezintă lipsa de competiţie autentica din domenii cruciale pentru dezvoltarea economică”, a adăugat preşedintele interimar al PNL.

Ea a acuzat PSD de faptul că a preferat dintotdeauna lipsa de competiţie şi că tolerează "stoarcerea de bani" a românilor din cauza unei competiţii limitate în sectoarele de asigurări şi utilităţi.

„Acestea sunt doar două exemple de chestiuni importante pentru români, dar în legătură cu care domnii Dragnea, Grindeanu si Tăriceanu se comportă ca blatiştii de serviciu”, a mai scris Turcan.

Preşedintele Comisiei SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, a precizat, acum două săptămâni, că a cerut Serviciului să verifice informaţiile privind implicarea în proteste a conducerii unor companii cu capital extern, dar şi românesc, în condiţiile în care aceste aspecte ţin de securitatea naţională.

„Au fost informaţii - şi am cerut ca ele să fie verificate - privind activitatea unor conduceri de companii - şi ca să fim foarte echilibraţi, şi cu capital extern, dar şi cu capital românesc - care s-au implicat în aceste proteste”, a spus Ţuţuianu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici