Preşedintele Iohannis a fost internat şi operat la umărul drept. "Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine"

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept, informează Administraţia Prezidenţială.

11981 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis a fost internat şi operat la umărul drept. "Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine"

Preşedintele Iohannis a fost internat şi operat la umărul drept (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Redăm comunicatul oficial al Administraţiei Prezidenţiale:

"Starea de sănătate a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept.

Intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor.

Starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei."

Ulterior, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunţa că se simte bine după operaţie. "Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" anunţă că intervenţia la care a fost supus, marţi, preşedintele Klaus Iohannis a decurs fără probleme, în timp ce şeful statului spune, pe Facebook, că miercuri îşi va relua activitatea la Palatul Cotroceni.

"În data de 26 aprilie, preşedintele domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru : impingement (conflict) subacromial drept, burşită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos. Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună", au transmis, marţi, reprezentaţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici