Video Preşedintele Klaus Iohannis a participat la slujba din prima zi de Paşti, la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului | VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, la slujba din prima zi de Paşti, la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Piaţa Mare a Sibiului. Preşedintele a venit împreună cu soţia sa şi a urat „Paşte fericit” credincioşilor catolici şi „La mulţi ani” ortodocşilor, de Florii.

1016 afișări

Klaus Iohannis le-a transmis credincioşilor catolici ”Paşte fericit”, iar celor ortodocşi, „Florii fericite” şi „La mulţi ani” celor care serbează ziua onomastică.

Adevărat a înviat! Creştinilor care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului le spun Cristos a înviat (...), iar creştinilor care astăzi sărbătoresc Floriile le spun sărbători fericite, Florii frumoase şi celor care au ziua onomastică le spun La mulţi ani”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

La plecarea de la biserică, preşedintele nu s-a mai apropiat de presă, spunând doar din uşa bisericii "Hristos a Înviat!". Iohannis a fost aplaudat de cele câteva zeci de persoane strânse în faţa lăcaşului de cult.

Soţii Iohannis au participat şi la slujba de Înviere, din timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la aceeaşi biserică din Piaţa Mare, din Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici