Preşedintele Klaus Iohannis, despre acuzaţiile că inspectori şcolari sunt numiţi din PNL: Voi verifica

Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Palatul Cotroceni, că sunt inspectori şcolari judeţeni numiţi interimar, dar că va verifica dacă sunt numiri politice din PNL pe aceste funcţii. Preşedintele a precizat că Guvernul lucrează în această perioadă la o metodologie de concurs pentru inspectorii şcolari.

490 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis, despre acuzaţiile că inspectori şcolari sunt numiţi din PNL: Voi verifica

Preşedintele Klaus Iohannis, despre acuzaţiile că inspectori şcolari sunt numiţi din PNL: Voi verifica

"Voi verifica situaţia foarte concret, dar, din câte ştiu eu până acum, nu se fac numiri, ci se fac numiri de interimari, care trebuie să funcţioneze până la sfârşitul anului şcolar. Dacă aceste persoane corespund sau nu postului respectiv este, sigur, o chestiune care trebuie verificată de Ministerul Educaţiei şi voi solicita aceste informaţii", a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre o scrisoare trimisă de sindicaliştii din învăţământ din Iaşi, în care reclamă faptul că Guvernul PNL numeşte inspectori şcolari judeţeni din interiorul partidului.

Şeful statului a mai spus că trebuie organizate concursuri iar în această perioadă Ministerul Educaţiei lucrează la o metodologie de concurs pentru inspectorii şcolari generali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici