Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marţi o vizită oficială în România

Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marţi o vizită oficială în România. El va fi primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

820 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marţi o vizită oficială în România

Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marţi o vizită oficială în România

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita oficială a preşedintelui Palestinei, Mahmoud Abbas, are loc la invitaţia preşedintelui României.

Vizita oficială a preşedintelui palestinian în România „reflectă şi reconfirmă soliditatea relaţiei bilaterale, care este profundă şi de lungă durată”, susţine Administraţia Prezidenţială.

În cadrul consultărilor oficiale pe care le vor avea, cei doi şefi de stat vor evalua posibilităţile concrete de a consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educaţie, domeniul economic şi comercial.

De asemenea, cei doi înalţi oficiali vor avea un schimb de opinii cu privire la evoluţiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul şi perspectivele Procesului de Pace în Orientul Mijlociu (PPOM), situaţia de securitate şi efectele generate de agresiunea ilegală şi neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici