Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu: Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă

  • Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă, susţine preşedintele PMP, Cristian Diaconescu.
  • Conform acestuia, PMP a decis să coopereze cu PNL pe proiecte naţionale sau locale.
2157 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu: Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu: Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă

„Am decis, astăzi, împreună cu colegii mei din Partidul Mişcarea Populară să cooperăm privind proiecte naţionale sau locale cu PNL. Prin acest demers, Partidul Mişcarea Populară înţelege necesitatea ca aşteptările electoratului de dreapta să se materializeze prin coordonarea, între cele două formaţiuni politice, în domenii în care expertiza fiecăruia dintre cele două partide poate fi complementară”, a scris pe Facebook Cristian Diaconescu.

Conform acestuia, Partidul Mişcarea Populară va continua să rămână una dintre cele mai importante forţe politice, de dreapta, de pe eşichierul politic românesc: „Deci dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă”.

Anterior, reprezentanţii partidului au anunţat pe Facebook continuarea discuţiilor cu PNL pentru „un proiect politic comun”.

Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară, reunit în 13 noiembrie, a decis continuarea discuţiilor cu Partidul Naţional Liberal privind un proiect politic comun, desemnând şi o echipă de negociere în acest sens”, au anunţa sâmbătă reprezentanţii PMP.

Surse din PMP au spus vineri, pentru MEDIAFAX, că au fost demarate negocieri pentru ca formaţiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Naţional Liberal. Preşedintele Cristian Diaconescu a negat atunci fuziunea cu PNL şi a afirmat că ştirile apărute în spaţiul public sunt false.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici