Preşedintele PNL Bucureşti a sesizat Curtea de Conturi pe cheltuielile companiilor municipale

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, miercuri, că a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei după ce instanţa a hotărât anularea hotărârilor de înfiinţare.

126 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL Bucureşti a sesizat Curtea de Conturi pe cheltuielile companiilor municipale

Preşedintele PNL Bucureşti a sesizat Curtea de Conturi pe cheltuielile companiilor municipale

"Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanţa a hotărât anularea Hotărârilor de înfiinţare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL. Scurt!", a scris, miercuri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Preşedintele PNL Bucureşti a ataşat mesajului şi o fotografie cu adresa către Curtea de Conturi.

Pe 26 iunie 2019, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat bugetele a 18 Companii Municipale, iar suma totală se ridică la aproximativ 1 miliard de lei. Decizia a fost luată în condiţiile în care deciziile de înfiinţare a acestor companii au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel Bucureşti, potrivit USR Bucureşti.

Potrivit preşedintelui USR Bucureşti, Curtea de Apel Bucureşti a respins ulterior cererea de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit că toate companiile municipale au fost înfiinţate ilegal.

Taguri:
pnl,
cheltuieli,
pmb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici