Preşedintele PNL: Vom câştiga europarlamentarele şi vom bate rău de tot PSD-ul la locale şi prezidenţiale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Lugoj, că are convingerea că partidul pe care-l conduce va câştiga alegerile europarlamentare, dar şi că anul viitor va „bate rău de tot” PSD-ul la alegerile locale şi prezidenţiale.

1844 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL: Vom câştiga europarlamentarele şi vom bate rău de tot PSD-ul la locale şi prezidenţiale

Ludovic Orban, mesaj pentru social-democraţi: Vom câştiga europarlamentarele şi vom bate rău de tot PSD-ul la locale şi prezidenţiale

Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în Lugoj, judeţul Timiş, că partidul pe care-l conduce a demonstrat că se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor, ca urmare a faptului că PNL a depus cel mai mare număr de semnături de susţinere.

„În cursul săptămânii, PNL a depus lista de candidaţi pentru Parlamentul European. PNL a depus cel mai mare număr de semnături de susţinere dintre toate partidele, ne-am clasat pe primul loc şi am arătat că PNL se bucură de cea mai mare încredere în România. La fel ne propunem să fim pe primul loc şi pe 26 mai, PNL să devină cel mai puternic partid din România. Avem o listă de candidaţi, care, în opinia noastră, este cea mai bună listă de candidaţi care pot să reprezinte România la Parlamentul European”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a mai precizat că are convingerea că partidul va „bate rău de tot” PSD-ul la alegerile locale şi prezidenţiale de anul viitor, iar Klaus Iohannis va câştiga încă un mandat de preşedinte al României.

„După alegerile pentru Parlamentul European, pe care le vom câştiga, asta este convingerea mea, vom avea alegerile prezidenţiale, unde este clar parteneriatul între preşedintele Iohannis şi PNL. Este un parteneriat cunoscut, pe care toată lumea îl poate aprecia şi acest parteneriat va duce la victoria preşedintelui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale. După care urmează imediat alegeri locale şi parlamentare, în care nu am nici cea mai mică îndoială că PNL va bate rău de tot PSD-ul. Vă spun de acum, în locale şi în parlamentare o să-i batem cum n-au încasat o asemenea bătaie în toţi cei 29 de ani de la Revoluţie până astăzi”, a adăugat Ludovic Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici