Preşedintele PSD: Chiar nu ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara că nu îl interesează dacă preşedintele Klaus Iohannis va candida pentru un nou mandat de şef al statului, ori dacă în cursa electorală se vor înscrie Călin Popescu Tăriceanu sau Dacian Cioloş.

806 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD: Chiar nu ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis

Preşedintele PSD: Chiar nu ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis

”Chiar nu ştiu (dacă va candida Klaus Iohannis - n.r.) şi vă spun sincer, nici nu vreau să se simtă jignit, pe mine personal nu prea mă interesează acum. Noi nu suntem preocupaţi în momentul ăsta nici să ne stabilim noi cine e candidatul nostru. Cu atât mai puţin ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis, dacă va candida Călin Popescu Tăriceanu sau Cioloş sau alţii. Este treaba lor. Unii se pregătesc pentru prezidenţiale, spun tot felul de lucruri”, a declarat la Antena 3 Liviu Dragnea.

El a mai spus că social-democraţii vor să schimbe România ”piesă cu piesă”.

”Noi în timpul ăsta schimbăm România, piesă cu piesă, pentru a reuşi să punem rânduială în această ţară unde este o mare neorînduială de foarte multi ani şi o simţim cu toţii, unii mai mult, alţii mai puţin”, a adăugat liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici