Preşedintele Republicii Moldova a votat la alegerile parlamentare: Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor. Putem să facem ordine în ţară

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat la alegerile parlamentare anticipate la o secţie din Chişinău. Putem să facem ordine în ţară, a spus Sandu la ieşirea din secţia de votare.

173 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Republicii Moldova a votat la alegerile parlamentare: Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor. Putem să facem ordine în ţară

Preşedintele Republicii Moldova a votat la alegerile parlamentare: Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor. Putem să facem ordine în ţară

Preşedintele Maia Sandu a votat duminică, în jurul orei 11.00, la o secţie amenajată într-o şcoală din capitala Republicii Moldova.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Astăzi cetăţenii se pot elibera de cozi, pot alege un parlament cinstit care să lucreze în interesul tuturor cetăţenilor. Noi putem să facem ordine în ţară, am votat pentru un parlament cinstit cu care să pot lucra, trebuie să curăţăm parlamentul şi celelalte instituţii ale statului”, a declarat Maia Sandu, la ieşirea de la urne.

CITEŞTE AICI Alegerile parlamentare în Republica Modova LIVE UPDATE. Prezenţă foarte mare la vot. Cozi la secţiile de votare din diaspora

La finalul mesajului, Maia Sandu i-a chemat pe moldoveni la secţiile de votare. Până la ora 11.00, aproximativ 16% dintre cetăţenii cu drept de vot şi-au exercitat acest drept.

„Am văzut că sunt oameni care votează în condiţii dificile... Dragi oameni, vă rog să vă faceţi timp şi să mergeţi la votare, vă rog să vă sunaţi rudele şi prietenii”, a spus Sandu.

Duminică, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Mai multe secţii de votare sunt deschise în România la Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iaşi, Suceava, Galaţi, Bacău şi Constanţa.

Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 şi vor fi deschise până la ora 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici