Preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral cu soţia sa

Preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral, şeful statului petrecând câteva ore, joi seară, cu familia la o terasă din staţiunea Neptun.

46 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral cu soţia sa

Preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral cu soţia sa (Imagine: Remus Suciu/Arhiva Mediafax Foto)

Conform unor surse locale, preşedintele şi soţia sa, Maria, au ajuns joi seară pe litoralul românesc şi au preferat ca de fiecare dată staţiunea Neptun, fiind cazaţi la vila de protocol.

Joi seară, ei au ieşit la o plimbare prin staţiune, iar apoi au luat masa la o terasă din Neptun, unde preşedintele merge de mai mulţi ani. Şeful statului a fost însoţit de către Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a făcut fotografii cu turiştii aflaţi pe terasă care i-au solicitat acest lucru.

Familia preşedintelui se află de mai multe zile la malul mării. Maria Băsescu a vizitat, miercuri, Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia, iar la plecare a cumpărat câteva replici după exponatele mai importante ale instituţiei, dar şi ghidul de prezentare al muzeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici