Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu: Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a negat, joi, că negocierea cu PNL ar fi fost decisă în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Iohannis, informaţii lansate de liderul PSD, Liviu Dragnea.

256 afișări
Imaginea articolului Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu: Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu: Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan

''Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea si Vasile Blaga si Alina Gorghiu, când toţi preşedinţii partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema BREXIT'', a scris Valeriu Steriu pe Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că i se pare foarte grav că preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu liderii UNPR pentru a discuta despre fuziunea acestei formaţiuni cu PNL, calificând acest gest drept o ''implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor''.

''Un senator, care venit la noi şi a zis că nu vrea să mergă la PNL, ne-a spus că domnul Oprea le-a spus că inclusiv cu domnul Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informaţie care dacă se dovedeşte a fi adevărată e foarte grav. Domnul Oprea, domnul Steriu şi domnul Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuţii pe această temă pentru că ar fi o implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor'', a declarat Liviu Dragnea înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN).

Întrebat dacă în acest context PSD se gândeşte la o suspendare din funcţie a şefului statului, Dragnea a răspuns că ''informaţia trebuie lămurită''.

''Poate a fost o glumă a domnului Oprea sau un neadevăr, dar e o informaţie care circulă şi care trebuie lămurită'', a răspuns liderul social-democrat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici